Fotbalista Dembélé utrpěl neobvyklé zranění při letu vzduchem, následně odkulhal do šaten za Italem.

Fotbalista Dembélé utrpěl neobvyklé zranění při letu vzduchem, následně odkulhal do šaten za Italem.

Trenér Luciano Spalletti, jehož svěřenci duel v Paříži po inkasovaném gólu z úvodní minuty otočili a vyhráli 3:1, musel kulhajícího obránce vystřídat a věří, že zranění nebude vážné.

K bizarnímu incidentu došlo ve druhém poločase. Dembélého pronikajícího italskou obranou fauloval Alessandro Bastoni a francouzský útočník vyletěl do vzduchu. V nekontrolované otočce zasáhl takřka karatistickým kopem zezadu do lýtka těsně pod koleno nic netušícího Calafioriho.

Spalletti na pozápasové tiskové konferenci uvedl, že by se mělo jednat jen o bolestivé nakopnutí. Věří, že letní posila Arsenalu bude v pořádku na pondělní zápas Ligy národů s Izraelem.

Vypadá to, že fotbalový zápas mezi Paříží Saint-Germain a Interem Milánem nebyl jediným dramatickým momentem. Během utkání došlo k kurióznímu zranění, které postihlo obránce Interu Alessandra Bastoniho.

Během druhého poločasu se francouzský útočník Ousmane Dembélé pokoušel proniknout italskou obranou, ale byl faulován Bastonim. V důsledku toho Dembélé vyletěl do vzduchu a zasáhl Bastoniho karatistickým kopem zezadu do lýtka těsně pod kolenem. Tento nešťastný incident způsobil, že Bastoni musel být vystřídán a kulhal z hřiště.

Trenér Interu Luciano Spalletti uvedl, že by se mělo jednat pouze o bolestivé zranění a doufá, že Bastoni bude v pořádku na další zápas. Zranění však vyvolalo obavy o jeho zdravotní stav a schopnost hrát v nadcházejících zápasech.

Je důležité, aby hráči byli chráněni před zraněními a aby byla dodržována pravidla fair play na hřišti. Doufejme, že se Alessandro Bastoni brzy uzdraví a bude moci opět nastoupit na hřiště bez jakýchkoli komplikací.