Prodloužená noční zábava v klubu a pozdější návštěva restaurace s reprezentanty hájícími své vyřazení.

Prodloužená noční zábava v klubu a pozdější návštěva restaurace s reprezentanty hájícími své vyřazení.

Brankářská jednička Arijanet Muric z Ipswiche a záložníci Edon Zhegrova z Lille a Florent Muslija z Freiburgu museli podle kosovských médií odcestovat ze srazu předčasně domů kvůli tomu, že byli o víkendu do dvou hodin ráno v nočním klubu.

Nepomohlo jim ani Muricovo tvrzení, že šli do podniku na jídlo.

Kosovo, které vstoupilo do skupiny C2 páteční porážkou 0:3 s Rumunskem, na Kypru zvítězilo jednoznačně i díky jedné brance sparťana Albiona Rrahmaniho.

Dvakrát skóroval Vedat Muriqi. Čisté konto udržel Visar Bekaj, který dostal letos šanci místo Murice teprve podruhé.

Zhegrova se v dresu Lille výrazným způsobem podepsal pod srpnové vyřazení pražské Slavie v závěrečném předkole Ligy mistrů.

Kosovští reprezentanti Arijanet Muric, Edon Zhegrova a Florent Muslija se nedávno dostali do problémů poté, co byli spatřeni v nočním klubu do dvou hodin ráno. Tato situace vedla k jejich předčasnému odjezdu ze srazu a následnému domácímu návratu.

I přes Muricovo tvrzení, že šli do klubu pouze na jídlo, nebylo možné tento incident přehlédnout. Tato událost způsobila rozruch v kosovských médiích a vyvolala diskuzi o profesionálním chování sportovců.

Kosovo nedávno utrpělo porážku 0:3 od Rumunska ve skupině C2. Nicméně, následný zápas proti Kypru skončil vítězstvím Kosova díky brance Albiona Rrahmaniho a dvěma gólům Vedata Muriqiho. Visar Bekaj, který nahradil Murice v brance, udržel čisté konto.

Zhegrova, který hraje za Lille, se nedávno proslavil svým výkonem proti pražské Slavii v předkole Ligy mistrů. Jeho talent a schopnosti jsou dobře známé a přispívají k úspěchům týmu.

Celá situace kolem nočního klubu a následného odjezdu reprezentantů vyvolala otázky ohledně disciplíny a profesionálního chování sportovců. Je důležité si uvědomit, že veřejný obraz a pověst hráčů mohou být ovlivněny jejich mimořádnými aktivitami mimo hřiště.