Šilhavý nedosáhl úspěchu v Ománu a po dvou porážkách skončil předčasně.

Šilhavý nedosáhl úspěchu v Ománu a po dvou porážkách skončil předčasně.

Šilhavý skončil po dvou zářijových porážkách, které ománská reprezentace utrpěla ve třetí fázi asijské kvalifikace o mistrovství světa s favorizovanými soupeři Irákem a Jižní Koreou. Původní smlouva by mu vypršela v roce 2026.

Šilhavý, trenér ománské fotbalové reprezentace, nedokázal uspět ve své funkci a po dvou porážkách ve třetí fázi asijské kvalifikace o mistrovství světa skončil předčasně. Tým utrpěl porážky od silných soupeřů, jako jsou Irák a Jižní Korea.

Šilhavý byl jmenován trenérem ománské reprezentace s ambicí vést tým k úspěchům na mezinárodní scéně. Bohužel, výsledky na hřišti nebyly takové, jaké si vedení fotbalové asociace představovalo. Po dvou neúspěšných zápasech bylo rozhodnuto ukončit spolupráci s trenérem Šilhavým dříve, než byla původně plánována.

Šilhavý měl původně smlouvu do roku 2026, ale kvůli neuspokojivým výsledkům bylo rozhodnuto o jeho odvolání. Nyní se hledá nový trenér, který by dokázal převzít tým a vést ho k úspěchům v budoucích soutěžích.

Je to důkaz toho, jak náročná může být role trenéra ve světě fotbalu a jak rychle se mohou změnit plány a očekávání v této konkurenční oblasti. Šilhavý se nyní musí vyrovnat s neúspěchem a hledat nové příležitosti ve své trenérské kariéře.