Strýcová ohromuje kvalitou a získává pozornost Brazilců. Češka přijímá nabídky na turnaj legend.

Strýcová ohromuje kvalitou a získává pozornost Brazilců. Češka přijímá nabídky na turnaj legend.

Česko-tchajwanský pár Barbora Strýcová a Hsieh Su-wei se opět probojoval do semifinále Wimbledonu ve čtyřhře. Jejich úspěch je o to větší, že se jedná o jejich pátou účast v této fázi turnaje. Strýcová, která nedávno porodila a měla více než dvouletou přestávku od tenisu, přiznala, že některé situace již neřeší tak zbrkle jako dříve, protože má jiné priority. Nicméně, když je na kurtu, adrenalin ji sebere a chce vyhrát.

Jejich výkony na dvorci jsou oceňovány jak fanoušky, tak odborníky. Strýcová je chválena za svůj pohyb na síti, servis a volej. I když se jedná o deblovou specialistku, její hra je velmi kvalitní a zkušená. V semifinále je čeká české derby s Marií Bouzkovou a její partnerkou Sarou Sorribesovou Tormovou. Strýcová však zdůraznila, že jí nezáleží na tom, kdo stojí na druhé straně sítě, a že se chce dostat co nejdále.

Její úspěch si přejí i bývalé hvězdy tenisového světa, které na Wimbledonu hrají turnaj legend, jako například Daniela Hantuchová nebo Magdaléna Rybáriková. Strýcová je o tři roky starší než Rybáriková, ale stále se účastní turnaje mezi legendami. Bývalé hráčky se neptají, co zde ještě dělá, ale spíše se zajímají, zda bude hrát i příští rok. Všechny jí přejí mnoho úspěchů.

Barbora Strýcová je tedy na vrcholu své kariéry a přestože má jiné priority v životě, stále se dokáže soustředit na tenis a dosahovat vynikajících výsledků. Její boj o finále Wimbledonu je napínavý a fanoušci ji podporují a těší se na další její výkony.