Pudilová se vítězně vrátila do Oktagonu a porazila Norku těsně na body.

Pudilová se vítězně vrátila do Oktagonu a porazila Norku těsně na body.

Pudilová byla proti stejně staré Bolanderové favoritkou, v úvodu získala převahu. Postupem času byla ale v zápase, jenž se většinou odehrával v postoji a dominoval mu box, lepší norská bojovnice. Nakonec ale vyhrála těsně 2:1 na body Pudilová.

„Bylo to super, jsem zpět. Děkuji fanouškům, že mě podporovali, i když se mi nedaří,“ řekla Pudilová, která v Oktagonu zápasila již v letech 2020 až 2022. Následně ale podruhé zamířila do UFC.

Po dnešní výhře promotér česko-slovenské organizace Ondřej Novotný ohlásil, že se Pudilová představí v titulovém boji v bantamové kategorii proti Lucii Szabové ze Slovenska.

Vítězství si ve vyprodané Winning Group areně připsali Radek Roušal, Vladimír Lengál a Andrej Kalašnik. Uspěla i česká postojářská legenda Tomáš Hron, pro něhož mohla být výhra t.k.o. po prvním kole nad Nizozemcem Fredem Sikking poslední v kariéře. Třiačtyřicetiletý kickboxer vážně uvažuje o konci aktivní kariéry.

Lucie Pudilová se úspěšně vrátila do Oktagonu a porazila norskou bojovnici Bolanderovou těsně na body. Pudilová, která byla proti stejně staré soupeřce favoritkou, získala v úvodu zápasu převahu, ale postupem času se norská bojovnice začala prosazovat v postoji a dominoval jí box. Nakonec však Lucie Pudilová zvítězila 2:1 na body.

Po výhře se Lucie Pudilová vyjádřila, že je ráda, že je zpět a děkuje fanouškům za podporu. Pudilová již dříve zápasil v Oktagonu v letech 2020 až 2022 a následně zamířila do UFC. Po dnešní výhře bylo oznámeno, že se Pudilová představí v titulovém boji v bantamové kategorii proti Lucii Szabové ze Slovenska.

Ve vyprodané Winning Group aréně si výhry připsali také Radek Roušal, Vladimír Lengál a Andrej Kalašnik. Úspěšný byl i český kickboxer Tomáš Hron, který mohl ukončit svou kariéru t.k.o. v prvním kole nad nizozemským soupeřem Fredem Sikkingem. Třicetiletý Hron nyní uvažuje o konci své aktivní kariéry.

Celkově se jednalo o úspěšnou akci v Oktagonu s emocionálním návratem Lucie Pudilové a zajímavými zápasy dalších bojovníků. Fans mohou být nadšení z toho, co přinesl tento večer plný vzrušení a adrenalinu.