Lando Norris porazil Maxe Verstappena v závodě v Singapuru a snížil jeho náskok.

Lando Norris porazil Maxe Verstappena v závodě v Singapuru a snížil jeho náskok.

Norris ovládl noční závod v Singapuru stylem start – cíl. V závěru sice přišel o bonusový bod za nejrychlejší kolo, které zajel Daniel Ricciardo z Racing Bulls, přesto navázal na letošní úspěchy z Miami a Nizozemska. Na stupních vítězů stanul potřetí z posledních čtyř závodů. Verstappen nevyhrál už v osmém závodě po sobě.

Mistrovství světa pokračuje 20. října Velkou cenou USA.

V Singapuru se konal noční závod Formule 1, ve kterém zvítězil britský jezdec Lando Norris. Norris dokázal porazit favorizovaného Maxe Verstappena a snížit tak jeho náskok v boji o titul mistra světa. Norris si zajistil vítězství stylem start-cíl a potvrdil tak svou formu, kterou ukázal již v předchozích závodech v Miami a Nizozemsku.

I když Norris přišel o bonusový bod za nejrychlejší kolo, které zajel Daniel Ricciardo z týmu Racing Bulls, dokázal navázat na své úspěchy a získat další významné body do šampionátu. Verstappen naopak nevyhrál již v osmém závodě po sobě, což je pro něj nezvyklá situace.

Mistrovství světa Formule 1 pokračuje a další závod je na programu 20. října Velká cena USA. Fanoušci mohou být nadšení z dramatických soubojů na trati a těšit se na další vzrušující závody. Stay tuned!