Hvězdy Bayernu si užívají Oktoberfest s pivem a fotbalem na hřišti v září.

Hvězdy Bayernu si užívají Oktoberfest s pivem a fotbalem na hřišti v září.

3:2, 2:0, 6:1, 5:0.

Bayern rozjel novou sezonu Bundesligy v parádním stylu, po čtyřech kolech se usadil v čele tabulky se stoprocentním ziskem, skóre 16:3 a tříbodovým náskokem na druhé místo.

K tomu přidejme výhru 4:0 v Německém poháru a nevídanou kanonádu 9:2 do sítě Dinama Záhřeb v úvodním utkání Ligy mistrů.

Žádný div, že na světoznámý festival v bavorské metropoli přišli o víkendu fotbalisté Bayernu i s koučem Vincentem Kompanym ve výtečné náladě, kterou pěnivý mok ještě umocnil.

„Byl to fantastický týden. Úžasné, kolik jsme nastříleli gólů a vyhrávali zápasy ve formě, jakou teď máme,“ pochvaloval si hvězdný útočník Harry Kane.

Na pivo dorazil i s manželkou Katie, která se rovněž bez bázně chopila tupláku. „Zatím prožíváme skvělý start do sezony a chceme v tom pokračovat. Dneska si užijeme Oktoberfest a těšíme se už na další týden,“ vyhlásil anglický snajpr, jenž už v novém ročníku napočítal v klubovém dresu rovných deset gólů.

V příštím zápase čeká na bavorský velkoklub ve šlágru Bundesligy Bayer Leverkusen, jemuž mají Mnichovští co vracet. V minulé sezoně totiž právě tenhle rival získal titul i Německý pohár.

Bayern Munich se tento rok rozhodl oslavit svůj skvělý start do nové sezony Bundesligy návštěvou slavného pivního festivalu Oktoberfest v Mnichově. Hvězdy týmu, včetně Harryho Kanea a Vincenta Kompanyho, si užívaly atmosféru a radost z vítězství, které dosud zaznamenali.

Po skvělých výsledcích v lize, Německém poháru a Lize mistrů se hráči Bayernu rozhodli odpočinout si a oslavit své úspěchy na slavnostní události Oktoberfest. Harry Kane, který se stal novou posilou týmu, vyjádřil své nadšení z fantastického týdne, ve kterém Bayern zaznamenal mnoho gólů a výher.

Kane se společně s manželkou Katie zúčastnili festivalu a neváhali ochutnat tradiční bavorské pivo z tupláku. Oba si užívali atmosféru a těšili se na další týden plný fotbalových zápasů. Kane také zdůraznil, že jejich cílem je pokračovat ve skvělém startu do sezony a udržet si formu.

Následující zápas Bayernu bude proti Bayeru Leverkusen, který je jejich soupeřem ve šlágru Bundesligy. Bayern se chce pomstít za minulou sezonu, kdy Leverkusen získal titul i Německý pohár. Fanoušci mohou očekávat napínavé utkání plné emocí a gólů.

Bayern Munich tak nejenže dominuje na fotbalovém hřišti, ale také si umí užít život mimo něj. Oktoberfest je pro hráče skvělou příležitostí relaxovat a oslavit své úspěchy s fanoušky. Bavte se a těšme se na další skvělé výkony Bayernu v nadcházejících zápasech!