Horváth se po skončení v Domažlicích přesune a začne trénovat tým Most.

Horváth se po skončení v Domažlicích přesune a začne trénovat tým Most.

Tým, jemuž po osmi kolech patří 12. místo, poprvé v zápase povede v neděli proti béčku Teplic.

Byl také asistentem ve Viktorii Plzeň, s níž jako hráč slavil tři mistrovské tituly, jako hlavní kouč působil mimo jiné v Příbrami. V minulé sezoně dovedl Domažlice na druhé místo za Slavii B, která postoupila do druhé ligy.

„Slibujeme si od nového trenéra další naplňování klubové vize, kterou je cesta zpět do popředí českého fotbalu. Ze společného působení v Sokolově mohu potvrdit jeho náročnost i velmi dobré vnímání pojetí hry v současném moderním fotbale. Očekáváme i výkonnostní posun hráčů našeho současného kádru, který dle mého názoru již od jara stagnuje,“ řekl sportovní manažer Mostu Petr Glaser.

Mohlo by vás zajímat – Priske s Feyenoordem znovu zaváhal:

Nový trenér pro fotbalový tým Mostu

Po osmi kolech se fotbalový tým Mostu nachází na 12. místě a nový trenér, kterým bude po konci v Domažlicích, povede tým poprvé v nedělním zápase proti Teplicím.

Nový trenér byl dříve asistentem ve Viktorii Plzeň, kde slavil tři mistrovské tituly jako hráč. Jako hlavní kouč působil mimo jiné v Příbrami. V minulé sezoně dovedl Domažlice na druhé místo za Slavií B, která postoupila do druhé ligy.

Sportovní manažer Mostu, Petr Glaser, uvedl: „Slibujeme si od nového trenéra další naplňování klubové vize, kterou je cesta zpět do popředí českého fotbalu. Očekáváme i výkonnostní posun hráčů našeho současného kádru, který dle mého názoru již od jara stagnuje.“

Takže fanoušci fotbalu mohou být nadšení z nového trenéra a doufat v lepší výsledky pro svůj tým v nadcházejících zápasech.