Muchová porazila soupeřku, která ji připravila o medaili na olympiádě.

Muchová porazila soupeřku, která ji připravila o medaili na olympiádě.

Podrobnosti připravujeme

Tenisový turnaj mužů a žen v Pekingu (tvrdý povrch):

Ženy (dotace 8,955.610 dolarů):

Dvouhra – 4. kolo:

Muchová (ČR) – Bucsaová (Šp.) 6:2, 6:0, Sabalenková (1-Běl.) – Keysová (18-USA) 6:4, 6:3.

Na nedávném tenisovém turnaji v Pekingu se ukázala být fenomenální česká tenistka Karolína Muchová. Ve čtvrtém kole dvouhry porazila soupeřku Bucsaovou ze Španělska s výsledkem 6:2, 6:0. Tento výkon je o to pozoruhodnější, že Bucsaová předtím na olympijských hrách porazila právě Muchovou a připravila ji tak o možnost získat medaili.

Muchová ukázala svou sílu a odhodlání porazit svou soupeřku a postoupit do dalšího kola turnaje. Její výkon byl skvělý a potvrdil, že patří mezi špičkové tenistky světového žebříčku.

Další zápasy turnaje ukázaly, že Muchová není jedinou hvězdou na turnaji. Například Sabalenková z Běloruska porazila Keysovou z USA s výsledkem 6:4, 6:3 a také postoupila do dalšího kola.

Tenisový turnaj v Pekingu nabízí skvělou příležitost sledovat nejlepší tenistky světa ve vzrušujících soubojích na tvrdém povrchu. Fanoušci tenisu si jistě užívají napínavé zápasy a sledují, jak se jejich oblíbené hráčky snaží dosáhnout co nejlepších výsledků.

Sledujte nadále tenisový turnaj v Pekingu a buďte svědky skvělých výkonů tenistek z celého světa. Každý zápas přináší napětí a vzrušení a ukazuje, proč je tenis tak oblíbeným sportem po celém světě.