Syn LeBrona Jamese debutoval v NBA jako nástupce basketbalové legendy.

Syn LeBrona Jamese debutoval v NBA jako nástupce basketbalové legendy.

Devětatřicetiletý nejlepší střelec v historii NBA dostal stejně jako další olympijský vítěz z Paříže Anthony Davis po předchozím náročném tréninku volno. Otec a syn Jamesové by měli společně nastoupit v neděli proti Phoenixu na Bronnyho 20. narozeniny.

V pátek Bronny odehrál 16 minut a proměnil jednu z šesti střel. „Samozřejmě jsou to nervy. Ale těším se, že se budu učit od ostatních,“ řekl novinářům před zápasem, v němž Lakers podlehli Minnesotě 107:124.

Lakers draftovali Bronnyho v červnu z 55. místa. Jamesové mohou být první dvojicí otec-syn, která se v NBA v jednom týmu společně představí. LeBrona čeká už 22. sezona v soutěži, z toho sedmá v dresu losangeleského týmu. Ve sbírce má čtyři mistrovské tituly, čtyři ocenění pro nejužitečnějšího hráče základní části i finále.

Basketbalová legenda LeBron James má nástupce v NBA. Jeho syn, Bronny James, nedávno debutoval v nejslavnější basketbalové lize světa. Devatenáctiletý Bronny se připojil k týmu Los Angeles Lakers a měl svůj první zápas v pátek proti týmu Minnesota Timberwolves.

I když Bronny nebyl v tomto zápase příliš úspěšný, proměnil pouze jednu střelu ze šesti, je to pro něj obrovský milník a zároveň obrovská čest následovat svého slavného otce do NBA. LeBron James je jedním z nejlepších hráčů v historii ligy a má za sebou úžasnou kariéru s čtyřmi mistrovskými tituly a mnoha individuálními oceněními.

Tato sezóna může být pro Lakers a jejich fanoušky velmi zajímavá, protože otec a syn Jamesovi by mohli hrát společně na hřišti. LeBron se chystá na svou 22. sezónu v NBA a je stále jedním z největších hráčů ligy. Spojení otce a syna na jednom týmu by bylo historické a mnozí fanoušci se těší na jejich společné vystoupení.

Bronny James má před sebou ještě dlouhou cestu a hodně práce, aby dosáhl úrovně svého otce, ale s takovým vzorem a podporou jako má, je možné, že se z něj stane další basketbalová hvězda. Budeme sledovat jeho kariéru s napětím a přejeme mu hodně úspěchů v NBA.