Nový kalendář představuje mladé vzpěračky a vodní nymfy v jejich krásné podobě.

Nový kalendář představuje mladé vzpěračky a vodní nymfy v jejich krásné podobě.

Focení má i charitativní rozměr. Obrázky, které se nevešly do kalendáře, skončily ve formě dražby na Facebooku. Ještě nyní zde probíhá výzva pro fanoušky, aby zaokrouhlili vybranou částku na 40 tisíc korun. Výtěžek jde na Konto Bariéry.

Vzpěračky, nebo smyslné vodní nymfy? Nový kalendář ukazuje krásu nadějných juniorek

Nový kalendář s názvem „Vzpěračky, nebo smyslné vodní nymfy?“ přináší pohled na krásu mladých a talentovaných sportovkyň. Kalendář obsahuje fotografie, které zachycují sportovkyně ve své přirozené kráse a síle. Fotografie byly pořízeny fotografem Eduardem Goričevem a ukazují sportovkyně v různých pózách a prostředích.

Kromě estetického a uměleckého hlediska má tento kalendář i charitativní rozměr. Fotografie, které se nevešly do kalendáře, byly vydraženy prostřednictvím dražby na Facebooku. Výtěžek z této dražby bude věnován na Konto Bariéry, což je charitativní organizace podporující lidi s různými typy handicapů.

Pro fanoušky je stále možnost přispět na dobrou věc. Na Facebooku stále probíhá výzva, aby lidé zaokrouhlili vybranou částku na 40 tisíc korun. Každý příspěvek pomůže podpořit důležitou činnost organizace Konto Bariéry a pomoci lidem s handicapem.

Kalendář „Vzpěračky, nebo smyslné vodní nymfy?“ tak není jenom o kráse a síle sportovkyň, ale také o dobrosrdečnosti a pomoci potřebným. Podpořte tuto skvělou iniciativu a získejte inspirativní fotografie mladých nadějných sportovkyň.