Český hráč Lehečka se utkává v Šanghaji s bývalým čtvrtým hráčem světa Rune.

Český hráč Lehečka se utkává v Šanghaji s bývalým čtvrtým hráčem světa Rune.

Sledujte on-line přenos z utkání třetího kola tenisového turnaje v Šanghaji mezi Jiřím Lehečkou a Holgerem Runem z Dánska.

Dnes se můžeme těšit na zajímavé tenisové utkání mezi českým tenistou Jiřím Lehečkou a dánským soupeřem Holgerem Runem. Utkání se odehraje v rámci třetího kola tenisového turnaje v Šanghaji a bude určitě plné napětí a skvělého tenisu.

Jiří Lehečka je český tenista, který se postupně dostává do povědomí tenisového světa svými výkony. Na druhé straně stojí Holger Rune, mladý talentovaný tenista, který už dokázal, že má na to stát se jedním z nejlepších hráčů na světě.

Oba hráči se určitě budou snažit ukázat své nejlepší tenisové dovednosti a bojovat o postup do dalšího kola turnaje. Pro fanoušky tenisu je to skvělá příležitost sledovat živé přenosy z takovýchto zápasů a fandit svým oblíbeným hráčům.

Takže nezapomeňte sledovat on-line přenos z tohoto zajímavého utkání a podpořit Jiřího Lehečku v jeho boji o vítězství. Buďme připraveni na skvělý tenis a napínavé momenty na kurtu v Šanghaji!