Sparta se po dvou porážkách vrátila k vítězství díky Haraslínovi

Sparta se po dvou porážkách vrátila k vítězství díky Haraslínovi

Připravujeme podrobnosti…

Sparta nezářila, ale po dvou porážkách vyhrála. Z trápení ji vysvobodil Haraslín

Po dvou nepovedených zápasech se Sparta Praha konečně vrátila na vítěznou vlnu. Ve 4. kole Fortuna ligy porazila tým Baníku Ostrava 2:0 a získala tak důležité body. Hrdinou zápasu se stal slovenský útočník Róbert Haraslín, který se trefil dvakrát a zajistil tak vítězství svému týmu.

Sparta začala zápas aktivně a od začátku si vytvářela šance. První branku vstřelil Haraslín v 26. minutě po krásné akci, kdy se dokázal uvolnit a přesnou střelou nedal brankáři Baníku šanci. Druhou branku přidal v 58. minutě, kdy dokázal zužitkovat centr z levé strany a zvýšit tak vedení Sparty na 2:0.

I přes další šance se skóre do konce zápasu již neměnilo a Sparta si tak odvezla důležité tři body. Trenér Václav Kotal byl po zápase spokojený s výkonem svého týmu a doufá, že se jim podaří navázat na úspěšný výsledek i v dalších zápasech.

Sparta Praha se tak po dvou porážkách vrátila na vítěznou vlnu a fanoušci doufají, že tým bude pokračovat ve svých úspěších. Róbert Haraslín se stal hrdinou zápasu a ukázal, že je důležitou posilou pro tým Sparty. Budeme sledovat, jak se bude vyvíjet forma týmu a jestli dokáže navázat na úspěch z posledního zápasu.