Vondroušová a její kouč si připomenou wimbledonský titul pomocí vytetované jahody.

Vondroušová a její kouč si připomenou wimbledonský titul pomocí vytetované jahody.

Česká tenistka Markéta Vondroušová nedávno získala historický grandslamový titul na turnaji ve Wimbledonu. Její vítězství překvapilo nejen fanoušky, ale také jejího trenéra Jana Hernycha. Ten si totiž s Vondroušovou uzavřel sázku, že pokud vyhraje grandslamový titul, nechá si na svém těle udělat tetování.

Vondroušová, která je již zdobena několika tetováními, se těší na to, že bude moci svého trenéra tetováním potěšit. Hernych však tuto zkušenost ještě nemá a pro něj to bude první tetování. Původně se měli oba nechat tetovat již v neděli v Londýně, ale nakonec se rozhodli odložit tento krok a tetování si udělat v Praze.

Oba tenisté se rozhodli, že na své tělo si nechají vytetovat tradiční wimbledonskou jahůdku. Tato symbolická tetovace je pro ně oba důležitá a připomíná jim jejich úspěch na prestižním turnaji. Vondroušová porazila v sobotním finále Tunisanku Uns Džábirovou dvakrát 6:4 a stala se tak první nenasazenou hráčkou v historii, která vyhrála titul ve Wimbledonu. Díky tomuto vítězství se Vondroušová posunula na 10. místo žebříčku WTA.

Vondroušová se v úterý zúčastní tiskové konference v Praze, která bude živě přenášena na Aktuálně.cz. Na této konferenci bude mít možnost sdělit své dojmy z vítězství a odpovědět na otázky novinářů. Fanoušci se tak budou moci dozvědět více informací o jejím úspěchu a plánech do budoucna.

Tetování je pro mnoho sportovců způsobem, jak si připomenout důležité události a úspěchy ve své kariéře. Pro Vondroušovou i Hernycha bude tetování wimbledonské jahůdky symbolickým připomenutím jejich úspěchu na tomto prestižním turnaji. Jejich rozhodnutí si nechat udělat tetování ukazuje jejich oddanost tenisu a vášeň pro tento sport.