Fotbalový šampion napaden lupiči, hospitalizován a případ vyšetřuje policie

Fotbalový šampion napaden lupiči, hospitalizován a případ vyšetřuje policie

Italský fotbalový brankář Gianluigi Donnarumma a jeho přítelkyně se stali obětí vloupání do svého domu v 8. pařížském obvodu. Podle agentury AFP byli spoutáni a následně skončili v nemocnici.

Tento případ okamžitě začala vyšetřovat speciální jednotka pařížské kriminální policie. Zatím není jasné, kolik lidí se vloupalo do domu a jaké jsou jejich motivy.

Gianluigi Donnarumma je 24letý italský fotbalový brankář, který momentálně působí ve francouzském klubu Paris Saint-Germain (PSG). Přestoupil do PSG před dvěma lety a od té doby odehrál 72 zápasů za tento klub. V roce 2021 se stal mistrem Evropy s italskou fotbalovou reprezentací.

Vloupání do domu slavného fotbalisty je dalším příkladem na to, že i veřejné osobnosti nejsou imunní vůči trestné činnosti. Bezpečnostní opatření a ochrana majetku jsou důležité pro každého, bez ohledu na to, jak slavný nebo bohatý je člověk.

Doufejme, že policie brzy identifikuje a zadrží pachatele tohoto vloupání a že Donnarumma a jeho přítelkyně se brzy zotaví z této nepříjemné události. Je důležité, aby byli viníci trestáni a aby se podobné případy nestávaly v budoucnosti.