Název: Náhlé selhání v živém vysílání. Bývalý Premier League hráč se zhroutil před zápasem mezi velikány.

Název: Náhlé selhání v živém vysílání. Bývalý Premier League hráč se zhroutil před zápasem mezi velikány.

Včera se v kalifornské Pasadeně odehrálo utkání dvou evropských velkoklubů. Před oficiálním zahájením však diváky vyděsil Shaka Hislop, bývalý brankář Newcastlu a West Hamu, který působí jako fotbalový expert stanice ESPN.

Pouhých šest minut před začátkem utkání se Hislop zakymácel a následně se poroučel k zemi. Incident se stal před kamerami, které přenášely utkání, a tak bylo možné vidět, jak Hislopův parťák u mikrofonu Dan Thomas okamžitě volá lékařský personál. Zdravotníci se okamžitě postarali o 54letého Brita a poskytli mu první pomoc.

Během zápasu komentátor Adrian Healey uvedl, že se Hislop zotavil. Sám incident však neviděl, ale podle informací od lékařů je Hislop v pořádku. Thomas později dodal, že i když je jeho spolumoderátor v pořádku, je příliš brzy na jakoukoli lékařskou diagnózu. V poločase utkání, které Real Madrid vyhrál 3:2, Thomas uvedl, že Hislop je při vědomí a mluví.

Zatím není známo, co přesně způsobilo Hislopův kolaps. V každém případě je však dobře, že byl okamžitě poskytnuta lékařská pomoc a že se zdá být v pořádku. Doufejme, že se brzy dozvíme více informací o jeho stavu a příčině tohoto incidentu.