Basketbalistka z USA obviněna ze škrcení a bití manželky, nucena absolvovat terapii

Basketbalistka z USA obviněna ze škrcení a bití manželky, nucena absolvovat terapii

Basketbalovou hráčku Třiatřicetiletou Williamsovou obvinili z několika násilných činů vůči své manželce. Hlavní zástupce okresního prokurátora Glen O’Brien uvedl, že byla obviněna ze škrcení a napadení se zbraní v ruce. Kvůli těmto obviněním byla umístěna do vazby, avšak později byla propuštěna za podmínky, že podstoupí vyšetření na přítomnost alkoholu a vyhledá pomoc psychiatra.

Tato incident není prvním problémem s policií pro bývalou hráčku Tulsy a Los Angeles. Již v roce 2019 byla zadržena kvůli tomu, že zbila svou bývalou přítelkyni a během toho ohrožovala dalšího člověka pistolí. Kvůli tomuto incidentu byla suspendována na 10 zápasů.

Liga MNBA Las Vegas ve svém prohlášení odsoudila domácí násilí a vyjádřila podporu oběma stranám, které se tato situace týká.

Je důležité si uvědomit, že domácí násilí je vážným problémem, který postihuje mnoho lidí. Je nezbytné, aby se takové případy řešily a aby byly oběti chráněny. Třiatřicetiletá Williamsová bude muset čelit právním důsledkům svých činů a doufejme, že bude poskytnuta pomoc, kterou potřebuje, aby se vyrovnala se svými problémy.