Vémola zvítězil, avšak byl vystaven bučení. Hlavní zápas přinesl zranění a žádost o sňatek.

Vémola zvítězil, avšak byl vystaven bučení. Hlavní zápas přinesl zranění a žádost o sňatek.

Český bojovník Vémola se vyjádřil k nedávnému zápasu, ve kterém se mu nedařilo a byl poražen. Přesto si váží podpory fanoušků a děkuje jim za povzbuzování. Vémolu čeká další souboj v polotěžké váhové kategorii s Pavlem Langrem ze Slovenska, který se uskuteční 7. října v Bratislavě.

V pérové váhové kategorii zůstává šampionem organizace Maté Sanikidze z Gruzie, který porazil vyzyvatele Loseneho Keitu z Belgie. Hlavní zápas akce, která se konala v tenisovém centru v České metropoli, skončil zraněním Keity již po 68 sekundách prvního kola.

Sanikidze se vyjádřil, že nepotřebuje takové štěstí k výhře, protože je bojovníkem a šampionem. Omluvil se za zranění Keity a lituje této situace. Keita si připsal první porážku ve své profesionální kariéře a zřejmě si zlomil pravou nohu.

V dalším českém souboji Jan Širový knockoutoval Ondřeje Petráska ve druhém kole a připravil mu druhou porážku v kariéře. Daniel Škvor si připsal výhru před limitem proti Nerminu Hajdarpašićovi ze Švédska. Michal Jančuška jednoznačně prohrál na body s Němcem Eduardem Kexelem.