Napadení australské žokejky před svatbou vyvolalo obavy o její život.

Napadení australské žokejky před svatbou vyvolalo obavy o její život.

Jednatřicetiletá žena s příjmem přesahujícím 3,5 milionu eur se stala terčem brutálního útoku deseti až patnácti mužů. Incident se odehrál ve chvíli, kdy se žena vydala z domu pro věci do svého auta. Útok začal rozbitým oknem spolujezdce a rychle se vyvinul v obklíčení, při kterém se útočníci snažili dostat ženu ven z vozu.

„Věděla jsem, že to bude zlé,“ popsala žena později ve svém rozhovoru pro server Punters. V panice se snažila nastartovat auto, ale paralyzována strachem se jí to nepodařilo. Byla tak vydána napospas útočníkům. V té chvíli ji jeden z mužů udeřil kamenem do obličeje, což způsobilo zlomený nos, rozřízlý ret a vyražené dva zuby.

V následujícím chaosu byla žena nucena řvát a troubit na pomoc. „Říkala jsem si: Oni mě zabijou,“ svěřila se s hrůzou. Situaci nakonec zachránila stráž z nedalekých kasáren, která uslyšela její troubení. Soused, který zaznamenal rozruch před domem, pak ženu odvezl do nemocnice, kde jí lékaři ošetřili utrpěná zranění.

Stresující zážitek má stále následky, napadená žena trpí záchvaty paniky. To vše se děje pouhé tři týdny před plánovanou svatbou. Wisemanová je tak rozrušená nejen ze svého zranění, ale také z toho, jak to ovlivní její nadcházející svatební plány.

Tento případ znovu upozorňuje na rostoucí problém násilí a bezpečnosti ve společnosti. Je důležité, aby se lidé cítili chráněni a bezpeční ve svém prostředí. Je třeba posílit opatření a zvýšit bezpečnostní standardy, aby se podobné incidenty nestávaly.