Bývalá hvězda Realu způsobila soupeři vykloubení kolene

Bývalá hvězda Realu způsobila soupeři vykloubení kolene

Marcelo trefil v 56. minutě soupeře do horní části holeně. Sánchezova levá noha se zkroutila v nepřirozeném úhlu a kolem bolestícího fotbalisty se shlukli hráči obou týmů. Podle argentinských médií Sáncheze čeká s vykloubeným kolenem pauza osm až dvanáct měsíců.

Trenér Fluminense Fernando Diniz, který je aktuálně také dočasným koučem brazilské reprezentace, na tiskové konferenci označil Marcelův zásah za nešťastný a uvedl, že si zkušený obránce červenou kartu nezasloužil.

Zápas na Stadionu Diega Armanda Maradony v Buenos Aires skončil remízou 1:1. O postupujícím do čtvrtfinále jihoamerické období Ligy mistrů se rozhodne příští týden na Maracanã v Riu.

Marcelo, brazilský fotbalista působící ve španělském Realu Madrid, nedopatřením zranil soupeře během utkání. Jeho střela skončila na holeni soupeře Sáncheze, který utrpěl vykloubené koleno. Podle odborníků bude muset Sánchez podstoupit dlouhou rekonvalescenci a bude mimo hru minimálně osm až dvanáct měsíců.

Marcelo se na sociální síti Instagram omluvil za svůj nešťastný zásah a vyjádřil soustrast zraněnému hráči. Trenér Fluminense, který je také dočasným koučem brazilské reprezentace, hájil Marcela a uvedl, že si červenou kartu nezasloužil.

Zápas mezi týmy Fluminense a argentinským týmem na stadionu Diega Armanda Maradony skončil remízou 1:1. O postupujícím do čtvrtfinále jihoamerické období Ligy mistrů se rozhodne v příštím týdnu na stadionu Maracanã v Riu.

Tento incident ukazuje, jak nebezpečný fotbal může být a jaké následky může mít nešťastný zásah. Doufejme, že se Sánchez brzy uzdraví a vrátí se na hřiště.