Nespokojenost Součka a Bowena vede k chaotické situaci ve West Hamu, informuje insider.

Nespokojenost Součka a Bowena vede k chaotické situaci ve West Hamu, informuje insider.

West Ham United, východolondýnský fotbalový klub, se týden před začátkem Premier League stále potýká s nedostatkem posilování kádru. Klub prodal svého kapitána Declana Rice za 105 milionů liber do Arsenalu, ale zatím nenalezl adekvátní náhradu. To vyvolalo frustraci mezi fotbalovými agenty, kteří tvrdí, že klub vede svůj byznys chaoticky a neefektivně.

Jednou z neúspěšných snah West Hamu bylo získat Jamese Warda-Prowsea ze Southamptonu za 20 milionů liber. Southampton však odmítl nabídku a vyjádřil přítomnost prodat svého hráče za vyšší cenu. Tento případ je jen jedním z mnoha, které se týkají neúspěšných jednání o posilování týmu.

Podle zdrojů je však stále ještě nadějné, že se podaří získat nové posily do týmu. Trenér David Moyes dal vedení klubu ultimátum, aby posily přicházely do nadcházejícího víkendu.

V létě došlo také ke změně ve struktuře managementu klubu, kdy byl do týmu přidán technický ředitel Tim Steidten. Nicmén;ě, zatímco klub se zaměřuje na mladé a levné hráče s potenciálem, trenér Moyes preferuje zkušené hráče.

Nespokojenost s průběhem letního přestupového termínu vyjádřili také někteří hráči, jako Tomáš Souček a Jarrod Bowen. Oba hráči mají kontrakt, který brzy vyprší.

West Ham United zahájí novou sezonu Premier League v sobotu proti Bournemouthu. Klub se předtím utkal s Tottenhamem, kterého porazil 3:2, a s Rennes, kterému podlehl 1:3. Fanoušci doufají, že se Tomáš Souček po odchodu Rice vrátí mezi hlavní opory týmu a pomůže klubu dosáhnout úspěchu.