West Ham s Coufalem a Součkem utrpěl porážku v Leverkusenu

West Ham s Coufalem a Součkem utrpěl porážku v Leverkusenu

West Ham United nedokázal navázat na vítězství nad Tottenhamem a prohrál svůj třetí zápas v řadě. Tentokrát podlehl týmu z Leverkusenu v rámci Evropské ligy. Naopak Bournemouth se připravuje na svůj další zápas v anglické Premier League.

V prvním zápase se Leverkusenem se West Ham United nedokázal prosadit a prohrál 3:0. Hosté se dostali do vedení již v 9. minutě díky brance Jonase Hofmanna. Ve 24. minutě pak nešťastně vlastní brankou přispěl k navýšení skóre Thilo Kehrer. Na 3:0 pak zvýšil Victor Boniface. V druhém poločase pak Robert Andrich pojistil výhru domácích z pokutového kopu.

West Ham United se tak potýká s nevydařenou sérií, když prohrál tři zápasy v řadě. Předtím neuspěl ani proti Tottenhamu, kterému podlehl 3:2. Tým tak musí zapracovat na své formě a vrátit se na vítěznou vlnu.

Naopak Bournemouth se připravuje na svůj další zápas v anglické Premier League. Tým Davida Moyese se utká venku s Bournemouthem. Bournemouth se momentálně nachází na 12. místě tabulky a bude se snažit získat další body.

West Ham United musí zapracovat na své obraně a zlepšit svou produktivitu v útoku, pokud chce získat body v nadcházejících zápasech. Bournemouth naopak bude chtít využít domácího prostředí a získat další body, které by mu pomohly posunout se v tabulce.

Zápas mezi West Hamem United a Bournemouthem slibuje zajímavé střetnutí, ve kterém oba týmy budou chtít získat vítězství. Fanoušci se mohou těšit na napínavý fotbal a doufat, že jejich tým bude úspěšný.