Faeřané překvapili norský tým Molde, Sparta možná narazí na polského soupeře

Faeřané překvapili norský tým Molde, Sparta možná narazí na polského soupeře

Raków vede v předkolech Ligy mistrů po výhře nad Arisem Limassol 2:1. Klaksvík si udržel neporazitelnost i ve svém pátém utkání a porazil Molde 2:1. PSV Eindhoven udělalo velký krok k postupu po výhře 4:1 nad Sturmem Graz. Braga zvítězila nad Bačkou Topolou 3:0.

Ve středečních zápasech předkola Ligy mistrů se odehrálo několik zajímavých utkání. Polský tým Raków porazil Aris Limassol 2:1. O vítězství se postarali Koćergin a Piasecki, který proměnil penaltu. Limassol se dočkal snížení až v 89. minutě, kdy Mayambela skóroval zpoza vápna.

Klaksvík, tým z Faerských ostrovů, si udržel neporazitelnost i ve svém pátém utkání v předkolech Ligy mistrů. Tentokrát porazil Molde 2:1. Faerský celek prohrával po gólu Eikrema z 49. minuty, ale Frederiksberg vyrovnal až v 64. minutě. V 86. minutě pak Frederiksberg vstřelil druhý gól a celkem již dal šest gólů ve čtyřech předchozích zápasech.

PSV Eindhoven udělalo velký krok k postupu do dalšího kola po výhře 4:1 nad Sturmem Graz. Domácí tým nasázel tři branky do 32. minuty, dvakrát se trefil kapitán De Jong. Stejný náskok do odvety má i Braga po výhře 3:0 nad Bačkou Topolou.

První zápas mezi AEK Atény a Dinamem Záhřeb byl odložen po střetech fanoušků, při kterých byl zraněn příznivec řeckého klubu. Utkání se bude hrát 19. srpna.

Další zápasy předkola Ligy mistrů se odehrají ve čtvrtek.