Katerina Siniaková finishes with a loss as Karolina Muchova secures her first victory in Montreal

Katerina Siniaková finishes with a loss as Karolina Muchova secures her first victory in Montreal

Tenisový turnaj žen v Montrealu pokračuje svým prvním kolem a přináší zajímavé zápasy a výsledky. Mezi nejvýznamnějšími výkony patří vítězství Karolíny Muchové nad Anastasií Potapovovou a návrat Caroline Wozniacké na dvorce po více než třech letech.

Ve svém prvním kole se Karolína Muchová utkala s Anastasií Potapovovou. Muchová se od počátku utkání ujala vedením 4:1 a zdálo se, že má navrch. Potapovová si však vyžádala pauzu na ošetření a po zatejpování levého kolena se vrátila do hry. V koncovce prvního setu Muchová odvrátila dva setboly a nakonec zvítězila v tie-breaku poměrem 7:4. V druhé sadě pokračoval vyrovnaný souboj, ale Muchová si nakonec pohlídla vedení a zvítězila 6:2. V osmifinále se utká s Rumunkou Soranou Cirsteaovou.

Další zajímavý zápas se odehrál mezi Markétou Vondroušovou a Viktorií Azarenkovou. Vondroušová, která v roce 2019 vyhrála Wimbledon, se utkala s Azarenkovou, která je bývalou světovou jedničkou. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale nakonec Azarenková zvítězila 7:6 (7:4), 6:2.

Caroline Wozniacká se po více než třech letech vrátila na tenisové dvorce. Ve svém prvním kole porazila kvalifikantku Kimberly Birrellovou z Austrálie hladce 6:2, 6:2. Wozniacká byla někdejší světovou jedničkou a v roce 2010 vyhrála turnaj v Montrealu. V dalším kole se utká s Majar Šarífovou z Egypta.

Tenisový turnaj žen v Montrealu pokračuje a nabízí zajímavé zápasy a výsledky. Budeme sledovat, jak se turnaj bude dále vyvíjet a které hráčky postoupí do dalších kol.