Priske chválil Letenské za odvážný výkon a spokojil se s remízou

Priske chválil Letenské za odvážný výkon a spokojil se s remízou

Český fotbalový tým Sparta Praha se vrací z Kodaně s remízou 0:0 v prvním zápase třetího předkola Evropské konferenční ligy proti FC Kodaň. Trenér Sparty Pavel Priske byl s výsledkem spokojený, ale uznal, že musí tým zlepšit útoky před odvetou v Praze. Priske také ujistil, že stoper Asger Sørensen, který byl vystřídán po hodině hry, je v pořádku.

Priske také chválil výkon nového brankáře Sparty, Vindahla, který přišel do týmu v červenci. Vindahl se rychle přizpůsobil a ukázal svou kvalitu v zápase proti Kodani. Priske doufá, že Vindahl bude plně připravený na nadcházející zápas proti Jablonci.

Priske očekává vyrovnanou odvetu v Praze a doufá, že fanoušci na stadionu Letná dodají hráčům odvahu a sebevědomí. Priske uznal, že Kodaň je silný tým s mnoha kvalitními hráči, kteří mají zkušenosti z evropských pohárů. Sparta se musí hrát na hraně svých možností.

Stadion Parken, kde se hrál zápas, je pro Priskeho zvláštní místem, protože zde působil jako asistent trenéra v letech 2016 až 2017. Priske si užívá atmosféru na stadionu a vracení se do Kodaně bylo pro něj zvláštním pocitem. Priske také zmínil, že Sparta je úžasný klub a chtěl v Dánsku ukázat, jaký klub Sparta je.

Odveta mezi Spartou Praha a FC Kodaň se odehraje v úterý a Priske očekává vyrovnaný zápas.