Bratislavský Slovan utrpěl doma porážku od Haify po rychlém gólu, ze kterého se nedokázal vzpamatovat.

Bratislavský Slovan utrpěl doma porážku od Haify po rychlém gólu, ze kterého se nedokázal vzpamatovat.

Včerejší utkání na Tehelném poli bylo plné gólů a akce. Slovan Bratislava se utkal s izraelským týmem Maccabi Haifa a hned v úvodních patnácti minutách padly všechny branky. Izraelští šampioni se ujali vedení již ve 5. minutě, kdy útočník Pierrot zakončil pohlednou akci na jeden dotek. Slovan však dokázal vyrovnat ve 13. minutě, kdy bývalý sparťanský záložník Kucka skóroval hlavou po rohovém kopu. Odpověď Maccabi Haifa však přišla velmi rychle, když Saba vystřelil zpoza vápna a poslal svůj tým opět do vedení.

Pro Slovan Bratislava to byla první porážka v pátém předkole Ligy mistrů. Odveta se bude hrát za týden v úterý a Slovan bude muset ukázat svou sílu, aby se dokázal vrátit do hry o postup.

V nemistrovské části třetího předkola Ligy mistrů se také hrála zajímavá utkání. Panathinaikos Atény porazil na svém hřišti Marseille 1:0 a glasgowské Rangers zvítězili nad Servette Ženeva 2:1.

Celkově bylo úvodní utkání třetího předkola Ligy mistrů velmi zajímavé a plné akce. Fanoušci se mohou těšit na odvetné zápasy, které se budou hrát za týden. Bude to napínavé a určitě stojí za sledování.