Francouzský fotbalový útočník obviněn ze znásilnění: Případ superhvězdy v potížích

Francouzský fotbalový útočník obviněn ze znásilnění: Případ superhvězdy v potížích

Francouzský fotbalista Wissam Ben Yedder, který působí v klubu AS Monaco, byl obviněn ze znásilnění. Informaci o tomto případu zveřejnilo státní zastupitelství v Nice. Podle agentury AFP byla útočníkovi Monaka stanovena kauce ve výši 900 000 eur, což je přibližně 21,66 milionu korun.

Ben Yedder, který je 32 let starý, a jeho mladší bratr byli obviněni v polovině července ze znásilnění dvěma ženám. Podle obvinění si oba muži po společně stráveném večeru v letovisku Beausoleil na Azurovém pobřeží vynucovali sex.

Ben Yedder se dosud připravoval s Monakem na start nové fotbalové sezony. V pondělí se dokonce stal kapitánem týmu a v zápase proti Bayernu Mnichov vstřelil gól, i když jeho tým nakonec prohrál 2:4.

AS Monaco vstoupí do dalšího ročníku francouzské ligy zápasem v Clermontu, který se odehraje v neděli. Ben Yedder je také členem francouzské fotbalové reprezentace s tuniskými kořeny. V roce 2018 debutoval v národním týmu a od té doby odehrál 19 zápasů, ve kterých vstřelil tři branky.

V sezoně 2019/20 se Ben Yedder stal králem střelců francouzské ligy, což je další ukázka jeho talentu a schopností na fotbalovém hřišti.