Joshua zasadil knockout finskému veteránovi. McGregor se neodmítl podívat na tento úžasný zážitek.

Joshua zasadil knockout finskému veteránovi. McGregor se neodmítl podívat na tento úžasný zážitek.

Devětatřicetiletý finský boxer Robert Helenius nahradil na poslední chvíli Brita Dilliana Whytea, který byl vyřazen zápasu kvůli pozitivnímu dopingovému testu. Zápas se odehrál proti britskému boxerovi Anthony Joshuovi, který vyhrál tvrdým úderem v sedmém kole. Přestože během zápasu někteří diváci pískali na předvedený výkon, promotér třiatřicetiletého britského boxera Eddie Hearn očekával, že se to stane. „Všichni mluví o novém A.J. a starém A.J. a po dvou nebo třech kolech začne být publikum trochu netrpělivé,“ řekl Hearn BBC. „Joshua se soustředil na praváka a poslal Heleniovi jeden z knockoutů roku. To je ten A.J., kterého právě vidíte. Musí být ještě agresivnější než dnes, ale má co nabídnout,“ dodal.

Joshua sám uvedl: „Tenhle sport je nevypočitatelný. Nesmíte se nechat zaskočit. Já jsem dnes svou práci odvedl.“ Tento zápas byl pro něj 23. knockoutem v kariéře. Celkem má na kontě 26 vítězství a tři porážky.

Joshua přišel o mistrovské pásy organizací WBA, IBO, IBF a WBO předloni porážkou s Oleksandrem Usykem. S Ukrajincem prohrál i loni. Díky letošním výhrám si však vydláždil cestu k lukrativnímu souboji s Američanem Deontayem Wilderem, se kterým by měl boxovat v lednu.