Varane’s goal secures victory for Manchester United. Onana keeps clean sheet in debut.

Varane’s goal secures victory for Manchester United. Onana keeps clean sheet in debut.

V nedávném fotbalovém zápase mezi týmy Manchester United a Wolverhampton Wanderers se odehrála zajímavá gólová akce, kterou rozehrál hráč United Bruno Fernandes. Ten poslal dloubákem přesný centr na svého spoluhráče Wan-Bissaku, který se nacházel ve vápně. Na tento centr vyběhl gólman Wolverhamptonu Rui Patrício, ale neuspěl v zákroku. Obránce domácích poté odcentroval míč před prázdnou branku a Raphael Varane dokázal hlavou skórovat jediný gól zápasu.

Na druhé straně hřiště se udržel čistý účet gólmana Wolverhamptonu Andre Onany, který přišel do týmu jako náhrada za dlouholetou jedničku United Davida De Geu. Onana tak předvedl skvělý výkon a nedovolil soupeři skórovat.

Zajímavostí tohoto zápasu byla také premiéra nového trenéra Wolverhamptonu Garyho O’Neila. Ten převzal tým krátce před začátkem sezony po náhlé rezignaci španělského trenéra Julena Lopeteguiho. I přes neúspěšný výsledek zápasu se O’Neil snaží vybudovat silný tým a dosáhnout úspěchu v nadcházející sezóně.

Tento zápas mezi Manchester United a Wolverhampton Wanderers přinesl zajímavou gólovou akci a ukázal, že noví hráči a trenéři mají potenciál ovlivnit výsledky týmu. Fanoušci se mohou těšit na další zápasy a sledovat, jak se bude tým Wolverhamptonu dále vyvíjet pod novým vedením.