V Cincinnati se Muchová účastnila pouze pěti her, následovalo silné deštivé počasí.

V Cincinnati se Muchová účastnila pouze pěti her, následovalo silné deštivé počasí.

Včera se v Ohiu konal tenisový turnaj mužů a žen v Cincinnati. Kromě zápasů dvouhry se také hrály zápasy čtyřhry. Mezi hráči, kteří měli nastoupit, byli například Jiří Lehečka, Petra Kvitová, Markéta Vondroušová, Kateřina Siniaková, Barbora Krejčíková, Marie Bouzková, Linda Nosková a Karolína Plíšková.

Karolína Plíšková se ve svém zápase proti francouzsko-ukrajinskému páru Caroline Garciaová a Marta Kostyuková dostala do čtvrtfinále. Spolu s chorvatskou spoluhráčkou Donnou Vekićovou porazily soupeřky 6:4, 2:6 a 10:8.

Americká tenistka Venus Williamsová vyhrála svůj zápas prvního kola proti Rusce Veronice Kudermetovové. Williamsová, která je sedminásobnou grandslamovou šampionkou, porazila soupeřku 6:4, 7:5. I přesto, že ve obou setech prohrávala, dokázala se vzchopit a zvítězit. „Jen jsem si pořád opakovala: vyhraj tenhle zápas. Ne zápas, ale tenhle zápas,“ uvedla Williamsová.

V mužské dvouhře se v prvním kole střetli Lajovič a Cerúndolo. Lajovič zvítězil nad Argentincem Cerúndolem 6:3, 6:4. Dalším zápasem bylo utkání Thompsona s Isnerem. Thompson porazil Američana Isnera 7:6 (7:5), 7:6 (7:2).

V ženské dvouhře se konaly také zápasy prvního kola. Venus Williamsová porazila Veroniku Kudermetovovou 6:4, 7:5. Potapovová porazila Naefovou 1:6, 6:4, 7:5 a Kalininová porazila Ču Lin 6:3, 7:5.

V čtyřhře se Plíšková a Vekićová utkaly s párem Garciaová a Kostyuková. Plíšková a Vekićová zvítězily 6:4, 2:6, 10:8.

Tenisový turnaj v Cincinnati se hraje na tvrdém povrchu a dotace pro muže činí 6,6 milionu dolarů a pro ženy 2,788.468 dolarů.