Krejčího smlouva s Atlantou končí po roce, i přestože ho již nechtějí.

Krejčího smlouva s Atlantou končí po roce, i přestože ho již nechtějí.

Basketbalový klub v Atlantě oznámil, že se rozhodl ukončit spolupráci s hráčem, který má platnou smlouvu. Tento hráč je Tomáš Krejčí, který se na svém Instagramu rozloučil s týmem slovy: „Atlanto, díky! Nebylo to dlouho, ale tohle místo a fanoušky budu mít navždy rád.“

Krejčí přišel do Atlanty loni v zimě z Oklahomy a v minulé sezoně odehrál svou premiérovou sezonu v NBA. V dresu Hawks měl výrazně menší vytížení. Za Atlantu nastoupil pouze ve 29 zápasech, na palubovce strávil průměrně necelých šest minut a měl průměr 1,2 bodu.

Krejčí má na příští sezonu smlouvu na 1,8 milionu dolarů, avšak tato smlouva není garantována. To znamená, že klub může Krejčího propustit a neplatit mu tuto částku.

V minulých dnech se Krejčí účastnil předolympijské kvalifikace s českou reprezentací v Tallinnu. Bohužel, tým nového trenéra Diega Ocampa neuspěl.

Během této kvalifikace Krejčí nastupoval na nezvyklé pozici rozehrávače kvůli absenci Tomáše Satoranského. Krejčí se stal jedním z tahounů obměněného a omlazeného týmu.