Kane se připojil k Bayernu, Pavlenka zažil demolici na úvod bundesligy

Kane se připojil k Bayernu, Pavlenka zažil demolici na úvod bundesligy

Včera se odehrál zápas mezi týmy Werder Brémy a Bayern Mnichov v rámci prvního kola německé fotbalové ligy. Bayern Mnichov zvítězil nad Brémami vysoko 4:0.

Hned ve čtvrté minutě utkání se prosadil hráč Bayernu Leroy Sané, který skóroval po přihrávce Jiřího Pavlenky. Poté se v 75. minutě trefil Harry Kane a pojistku přidal v nastavení Mathys Tel.

Tento zápas byl také významný tím, že Harry Kane, hvězdná letní posila Bayernu, skóroval poprvé od svého přestupu z Tottenhamu. Jeho gól byl tečovanou střelou z hranice vápna.

Pro Bayern to byl již 28. soutěžní zápas v řadě, ve kterém neprohrál s dnešním soupeřem. Tým také napravil porážku ze souboje o německý Superpohár s Lipskem, kdy prohrál 0:3.

Naopak pro tým Werder Brémy to byla druhá prohra v této sezóně. Minulý týden podlehli třetiligové Viktorii Kolín nad Rýnem v Německém poháru.

Bayern Mnichov tak začal novou sezónu německé ligy vítězně a ukázal, že je nachystaný na další úspěšnou sezónu. Werder Brémy naopak musí zapracovat na své výkonnosti, aby se zvedli ze dna tabulky.