Čvančara zahájil pohádkově – vstřelil dva góly a v nastavení vyrovnal penaltou na konečných 4:4.

Čvančara zahájil pohádkově – vstřelil dva góly a v nastavení vyrovnal penaltou na konečných 4:4.

Německá fotbalová liga, známá také jako Bundesliga, odstartovala svou novou sezónu minulý víkend. První kolo přineslo několik zajímavých zápasů a dramatických momentů.

Jedním z nejzajímavějších utkání bylo střetnutí mezi týmy Augsburg a Mönchengladbach. Zápas skončil remízou 4:4 a diváci se mohli těšit na osm gólů. Za Augsburg se trefili Rexhbecaj, Bauer, Michel z penalty a Vargas. Na straně Mönchengladbachu se dvakrát prosadil Švancara, jednou Itakura a Ngoumou.

Dalším zápasem, který stál za pozornost, bylo utkání mezi Hoffenheimem a Freiburgem. Freiburg vyhrál 2:1 díky vlastnímu gólu Szalaiho a brance Sallaiho. Jediný gól pro Hoffenheim vstřelil Kabak.

Leverkusen porazil Lipsko 3:2. Leverkusen se dostal do vedení díky gólům Frimponga, Taha a Wirtze. Lipsko se snažilo dotáhnout zápas, ale góly Olma a Opendy nestačily na vyrovnání.

Stuttgart si připsal výrazné vítězství nad Bochumem 5:0. Hrdinou zápasu se stal Guirassy, který se dvakrát trefil. Dalšími střelci byli Silas a Zagadou.

Wolfsburg porazil Heidenheim 2:0 díky brankám Winda.

V sobotu večer se ještě odehraje zápas mezi Dortmundem a Kolínem nad Rýnem. Fanoušci se mohou těšit na další vzrušující duel.

První kolo německé fotbalové ligy přineslo mnoho gólů, dramatických momentů a zajímavých výsledků. Fanoušci se mohou těšit na další zajímavé zápasy v průběhu sezóny.