Guardiola nabídl fanouškovi možnost trénovat a usednout si k němu.

Guardiola nabídl fanouškovi možnost trénovat a usednout si k němu.

Manchester City zahájil nový ročník Premier League vítězně, když porazil Wolverhampton Wanderers 1:0. Tento výsledek jim zajistil druhé místo v tabulce, za překvapivým lídrem Brightonem.

Fanoušci byli nadšeni výkonem svého týmu, ačkoli se zdálo, že hráči nebyli unavení ani po náročném zápase o evropský Superpohár proti Seville. Manažer Pep Guardiola dokonce přiznal, že si s jedním fanouškem vyměnil několik slov během utkání.

Guardiola vyprávěl, že fanoušek mu řekl „střídej“. Na to mu Guardiola odpověděl, aby si přišel sednout na lavičku a vzal to za něj. Tato výměna slov byla zachycena televizní stanicí TNT, která během zápasu ukázala záběry z komunikace mezi Guardiolou a fanouškem.

Navzdory tomu, že hráči nejevili známky únavy, bylo pro Guardiolu obtížné provádět střídání. Nicméně se rozhodl nezasahovat do sestavy a jeho tým nakonec zvítězil díky gólu Juliána Álvareze v 31. minutě.

Manchester City tak zahájil nový ročník Premier League s dvěma vítězstvími a je druhý v tabulce za překvapivým lídrem Brightonem. Fanoušci jsou nadšeni a doufají, že jejich tým bude pokračovat ve skvělých výkonech i v dalších zápasech.