Serena Williamsová se stala matkou poté, co přivedla na svět svou druhou dceru.

Serena Williamsová se stala matkou poté, co přivedla na svět svou druhou dceru.

Serena Williamsová a její manžel Alexis Ohanian nedávno oznámili, že čekají své druhé dítě. Tuto radostnou zprávu sdíleli na sociálních sítích, kde zveřejnili video, na kterém se společně s jejich čtyřletou dcerou Olympií radují z přírůstku do rodiny.

Serena Williamsová je jednou z nejúspěšnějších tenistek v historii. Během své kariéry získala 23 grandslamových titulů a stala se ikonou tenisu. Její manžel Alexis Ohanian je zakladatelem a bývalým výkonným ředitelem sociální sítě Reddit.

Toto těhotenství je pro Williamsovou druhé, přičemž první těhotenství probíhalo v roce 2017, kdy porodila dceru Olympii. Tehdy se Serena musela potýkat s několika komplikacemi, včetně vážného zdravotního stavu, který ji přivedl na pokraj smrti. Nicméně se jí podařilo se zotavit a vrátit se zpět na tenisový kurt.

Serena Williamsová je známá svou silnou osobností a odhodláním. Je vzorem pro mnoho žen po celém světě, které se snaží dosáhnout svých cílů a překonat překážky. Její úspěchy na tenisovém poli jsou inspirací pro mnoho mladých sportovců.

Těhotenství Serena Williamsové je také důležitým připomínáním toho, že ženy mohou být úspěšné jak na profesionálním poli, tak i v roli matek. Serena se snaží být skvělou matkou pro svou dceru Olympii a zároveň pokračovat ve své tenisové kariéře.

Její odhodlání a síla jsou inspirovající pro všechny, kteří se snaží dosáhnout svých snů. Serena Williamsová je příkladem toho, že je možné skloubit rodinu a kariéru a že ženy mají právo být úspěšné ve všech oblastech svého života.

Těšíme se na další novinky od této vynikající tenistky a přejeme jí a její rodině jen to nejlepší v této radostné fázi jejich života.