Ruská hvězda přiznala, že potřebuje alkohol kvůli dlouhé sezóně a chválila české talenty.

Ruská hvězda přiznala, že potřebuje alkohol kvůli dlouhé sezóně a chválila české talenty.

Tunisanka Uns Džábirová, která nedávno porazila českou tenistku Lindu Noskovou na US Open, nedávno vystoupila na tiskové konferenci, kde se nejen podělila o své dojmy z turnaje, ale také si zavtipkovala.

Džábirová, která je známá svým vtipným a přátelským přístupem, se na tiskové konferenci nezdráhala ukázat svou humornou stránku. Když byla dotázána na svůj vítězný zápas proti Noskové, odpověděla: „No, musím říct, že jsem byla překvapená, jak dobře jsem hrála. Možná bych měla hrát proti českým tenistkám častěji!“

Je zřejmé, že Džábirová si užívá svůj úspěch na US Open a je ráda, že se jí daří proti českým tenistkám. Její vtipná poznámka však nebyla zaměřena na kritiku českých hráček, ale spíše na to, jak se jí daří hrát proti nim.

Džábirová také hovořila o svých cílech a ambicích na turnaji. „Mým cílem je samozřejmě vyhrát celý turnaj. Ale vím, že to bude těžké, protože zde jsou skvělé tenistky. Musím se soustředit na každý zápas a hrát své nejlepší tenis,“ řekla.

Tunisanka je jednou z mnoha talentovaných tenistek, které se na US Open představují. Její vítězství nad Noskovou jen potvrzuje její schopnosti a potenciál. Její úspěch také ukazuje, že české tenistky jsou stále konkurenceschopné na mezinárodní úrovni.

US Open je jedním z nejprestižnějších tenisových turnajů na světě a přitahuje nejlepší hráče a hráčky z celého světa. České tenistky se na tomto turnaji tradičně daří a jejich úspěchy jsou hrdostí pro celou zemi.

Džábirová je dalším příkladem talentované tenistky, která se na US Open prosazuje. Její vtipný a přátelský přístup k tenisu ji dělá oblíbenou mezi fanoušky a médii. Její úspěch na turnaji je významným přínosem pro tenisový svět a ukazuje, že talent a tvrdá práce se vyplácí.

Na US Open je opět vidět i české tenistky, které se snaží dosáhnout co nejlepších výsledků. Jejich úspěchy jsou důkazem kvality českého tenisu a inspirací pro další generace tenistů. Doufejme, že se jim na turnaji bude dařit a že budou pokračovat ve svém úspěšném tažení.