Ruská hvězda vyznala potřebu alkoholu během dlouhé sezony a chválila české talenty.

Ruská hvězda vyznala potřebu alkoholu během dlouhé sezony a chválila české talenty.

Tunisanka Uns Džábirová, přemožitelka české tenistky Lindy Noskové, se nedávno zúčastnila tiskové konference na US Open, kde si nejenže vysloužila uznání za své sportovní výkony, ale také se ukázala jako charismatická a vtipná osobnost.

Džábirová, která je momentálně jednou z nejlepších tenistek světa, se na turnaji probojovala až do finále, kde se utkala s Lindou Noskovou. I přes tvrdý boj a skvělé výkony obou hráček, Džábirová nakonec zvítězila a stala se tak vítězkou US Open.

Na tiskové konferenci po zápase se Džábirová nejenže poděkovala svým fanouškům za podporu, ale také si udělala čas na vtipné poznámky. Když jeden novinář položil otázku ohledně jejího úspěchu na turnaji, Džábirová se s úsměvem zeptala: „Víte, co je nejtěžší na vítězství na US Open?“ Po krátké pauze odpověděla: „Dostat tu obrovskou trofej do kufru letadla!“

Její vtipný komentář okamžitě vyvolal smích v sále a ukázal, že Džábirová je nejen skvělou tenistkou, ale také charismatickou a příjemnou osobností. Její schopnost uvolnit atmosféru a zasmát se sama sobě je něco, co ji odlišuje od ostatních sportovců.

Džábirová také v tiskové konferenci zmínila, že je velmi vděčná za podporu fanoušků a že je ráda, že může reprezentovat svou zemi na tak prestižním turnaji. Dodala také, že se těší na další výzvy a že se bude snažit udržet si svou formu i v dalších turnajích.

Je skvělé vidět, že na US Open jsou opět pořádně vidět i české tenistky. Lindu Noskovou a Uns Džábirovou můžeme považovat za vzory pro další generace českých tenistek. Jejich úspěchy na turnaji ukazují, že český tenis má stále co nabídnout a že se můžeme těšit na další skvělé výkony na mezinárodní scéně.

Celkově lze říci, že tisková konference po finále US Open byla nejen příležitostí k oslavě vítězství Uns Džábirové, ale také příležitostí k ukázání jejího vtipu a charisma. Její schopnost uvolnit atmosféru a zasmát se sama sobě je něco, co ji odlišuje od ostatních sportovců a dělá ji ještě sympatičtější.