Módní trendy na US Open: Nová značka představuje kočičí outfit pro Wozniackou i Vondroušovou.

Módní trendy na US Open: Nová značka představuje kočičí outfit pro Wozniackou i Vondroušovou.

Poslední grandslam tenisového roku, US Open, je nejen o tenisových dovednostech a výkonech, ale také o módních výrazech hráčů na kurtu. Každý rok se hráčky snaží překvapit a vyjádřit svou osobnost prostřednictvím svých úborů. Letos nebylo jinak, a tak se podívejme na to, co si hráčky na US Open oblékly.

Jednou z nejvýraznějších hráček, co se týče módy, je bezpochyby Serena Williams. Tentokrát si vybrala černý overal s dlouhými rukávy a výrazným oranžovým pruhem na boku. Serena vždy přitahuje pozornost svými extravagantními outfity a tento rok to nebylo jinak. Její styl je odvážný a výrazný, což se odráží i v jejích tenisových úborech.

Další hráčkou, která se nebojí experimentovat s módou, je Maria Sharapova. Tentokrát si vybrala jednoduchý bílý šortky a top s modrými pruhy. Její styl je elegantní a sofistikovaný, což se odráží i v jejích tenisových úborech. Sharapova vždy vypadá skvěle na kurtu a její módní výběr je vždy dobře promyšlený.

Naopak hráčkou, která se drží tradičních tenisových úborů, je Simona Halep. Letos si vybrala jednoduchý bílý šortky a top s černými pruhy. Její styl je jednoduchý a praktický, což se odráží i v jejích tenisových úborech. Halep preferuje pohodlné a funkční oblečení, které jí umožňuje volný pohyb na kurtu.

Další hráčkou, která se nebojí experimentovat s módními trendy, je Naomi Osaka. Tentokrát si vybrala růžové šortky a top s květinovým vzorem. Její styl je mladistvý a hravý, což se odráží i v jejích tenisových úborech. Osaka ráda kombinuje různé barvy a vzory, čímž vyjadřuje svou kreativitu a originalitu.

Poslední hráčkou, kterou bychom měli zmínit, je Ashleigh Barty. Letos si vybrala jednoduchý černý šortky a top s bílými pruhy. Její styl je minimalistický a elegantní, což se odráží i v jejích tenisových úborech. Barty preferuje jednoduché a čisté linie, které jí dodávají sofistikovaný vzhled na kurtu.

US Open je nejen o tenisových výkonech, ale také o módních výrazech hráčů. Každá hráčka si vybírá svůj tenisový úbor podle svého osobního stylu a preference. Letos jsme mohli vidět různé módní trendy a výrazné barvy na kurtu. Ať už se jednalo o extravagantní outfity Sereny Williamsové, elegantní styl Marie Sharapovové nebo minimalistický vzhled Ashleigh Bartyové, hráčky na US Open nám opět předvedly, že tenis může být i módní show.