Tenisová hráčka Muchová zaujala diváky na US Open neobvyklým úderem mezi nohama. Ve svém vyjádření přiznala, že takový tah nebyl jejím záměrem.

Tenisová hráčka Muchová zaujala diváky na US Open neobvyklým úderem mezi nohama. Ve svém vyjádření přiznala, že takový tah nebyl jejím záměrem.

Česká tenistka Karolína Muchová se probojovala do osmifinále letošního US Open. Ve svém posledním zápase porazila Američanku Taylor Townsendovou ve dvou setech. Muchová si pochvalovala svou hru a koncentraci v tie-breaku prvního setu. Také zmínila, že se s Townsendovou dobře zná a mají spolu dobré vztahy i mimo kurt.

Ve druhém setu Muchová rozhodla hned na začátku, když vzala servis soupeřce a udržela si ho až do konce setu. Během zápasu také předvedla parádní tenisový úder mezi nohama zády k soupeřce, který se stal virálním na sociálních sítích.

Po utkání Muchová pogratulovala Townsendové k dobrému zápasu a zmínila, že si s ní vždy povídají ve šatně. Muchová také pochválila styl hry Townsendové a doufá, že v něm bude pokračovat.

Pro Muchovou je postup do osmifinále US Open druhým nejlepším výsledkem v její kariéře. Má za sebou také deset výher na grandslamových turnajích v této sezóně. Cítí se stabilně a věří, že se jí daří. Ráda také ocenila den volna mezi zápasy na grandslamových turnajích, který jí umožňuje lépe se připravit a zotavit.

I přes to, že je už měsíc mimo domov a po česku se jí stýská, je ráda za své úspěchy na US Open. Má kolem sebe tým lidí, které má ráda, a spolu si užívají i mimo tenisový kurt.

Muchová se nyní připravuje na svůj další zápas proti čínské hráčce Wang Sin-jü.