Cadu přestoupil do Baníku a přispívá výstavními góly pro Plzeň

Cadu přestoupil do Baníku a přispívá výstavními góly pro Plzeň

Cadu, brazilský fotbalista působící v týmu Viktorie Plzeň, se stal v posledních zápasech klíčovým hráčem svého týmu. V nedávném utkání proti soupeři zvýšil skóre na 2:0 krásnou střelou zpoza šestnáctky do horního růžku branky, kterou mírně tečoval hostující hráč Adam Kadlec. Cadu po utkání novinářům řekl, že to byl jeho nejhezčí gól v české lize. Měl trochu štěstí, protože míč tečoval protihráč, ale tuto techniku trénuje a je rád, že mu to vyšlo. Dosud v české nejvyšší soutěži skóroval sedmnáctkrát.

V posledních čtyřech soutěžních zápasech se Cadu stal klíčovým hráčem Viktorie Plzeň, když si připsal dvě branky a čtyři asistence. Sám hráč řekl, že je to jeho nejlepší období v Plzni a je moc šťastný za fanoušky i za všechny ve svém klubu. Tvrdě pracoval, aby dostal tuto šanci a je rád, že přišla.

Trenér Viktorie Plzeň, Miroslav Koubek, přiznal, že Cadu před sezonou nebyl spokojený a chtěl se vrátit do Baníku Ostrava, kde hostoval v minulém ročníku. Koubek však hráči řekl, že ho nikam nepustí a od té doby se Cadu stal důležitou součástí týmu. Trenér je rád, že má hráče jako Cadu, který je atraktivním hráčem s mimořádnou technikou a schopností hrát jeden na jednoho. Pokud je navíc produktivní a dosahuje dobrých výsledků, je to pro tým ještě lepší.

Cadu sám je maximálně spokojený v Plzni a soustředí se pouze na Viktorii. Má rád partu hráčů, s nimiž drží pohromadě a mají stejný cíl – hrát co nejlépe v domácí soutěži i v Evropské konferenční lize.

Cadu se stal klíčovým hráčem Viktorie Plzeň a jeho výkony v posledních zápasech jsou velmi pozitivní. Doufejme, že bude pokračovat ve své skvělé formě a přispěje k úspěchu svého týmu.