Sestra ve věku Fruhvirtové zaznamenala osmou prohru v řadě na okruhu WTA.

Sestra ve věku Fruhvirtové zaznamenala osmou prohru v řadě na okruhu WTA.

V pondělí se konal tenisový turnaj žen v Ósace, kde se utkaly různé hráčky z celého světa. První sadu vyhrála britská hráčka Dartová za pouhých 68 minut. Druhou sadu získala stejným poměrem vítězství po téměř hodině a půl česká hráčka Fruhvirtová. Fruhvirtová také lépe vstoupila do dnešního pokračování turnaje a ujala se vedení 2:0. Bohužel, ve třetím setu již nepřidala další game proti soupeřce, která je 161. hráčkou světa. Celkově obě soupeřky strávily na kurtu téměř tři a půl hodiny.

Jedinou českou zástupkyní v Japonsku je Fruhvirtová, která by měla ještě dnes nastoupit do čtyřhry. Tenisový turnaj žen v Ósace se hraje na tvrdém povrchu a má dotaci 259 303 dolarů.

V prvním kole dvouhry se odehrálo několik zajímavých zápasů. Dartová porazila Fruhvirtovou ve třech setech s výsledkem 7:5, 5:7, 6:2. Maďarská hráčka Udvardyová porazila Mariáovou z Německa po dramatickém zápase s výsledkem 2:6, 6:4, 7:6 (7:5). Japonská hráčka Učijimaová porazila Rainaovou z Indie výsledkem 6:4, 6:2. Americká hráčka Mandliková porazila Parryovou z Francie výsledkem 7:5, 6:2. Ponchetová z Francie porazila Golubicovou ze Švýcarska výsledkem 6:4, 6:2.

Tenisový turnaj žen v Ósace slibuje další zajímavé zápasy a napínavé souboje mezi hráčkami z různých zemí. Budeme sledovat, jak se bude vyvíjet výkon české hráčky Fruhvirtové v dalších kolech turnaje.