Jágrova debutová porážka v NHL se brzy změnila v sérii krásných gólů proti Americe

Jágrova debutová porážka v NHL se brzy změnila v sérii krásných gólů proti Americe

Jaromír Jágr je jedním z nejúspěšnějších a nejuznávanějších hokejistů v historii. Jeho kariéra začala před 35 lety, když debutoval v české extralize. První gól vstřelil o tři týdny později Dominiku Haškovi, který se stal jedním z nejlepších brankářů v historii.

Jágr je známý svou obrovskou fyzickou silou, rychlostí a schopností držet puk na hokejkách. Během své kariéry v extralize vstřelil mnoho nezapomenutelných branek. Projděme si některé z jeho nejslavnějších okamžiků.

Jednou z nejslavnějších branek Jágra v extralize byla ta, kterou vstřelil ve finále play-off v roce 1992. Hrál tehdy za tým HC Kladno a jeho soupeřem byl tým HC Olomouc. Jágr předvedl skvělou individuální akci, když obešel několik hráčů soupeře a zakončil přesnou střelou do horního rohu branky. Tato branka pomohla Kladnu k vítězství ve finále a získání mistrovského titulu.

Další slavnou brankou Jágra byla ta, kterou vstřelil během svého posledního zápasu v extralize v roce 2017. Hrál tehdy za tým HC Kladno proti týmu HC Oceláři Třinec. Jágr se dostal do úniku a předvedl svou typickou fintu, když přehodil puk přes brankáře a zakončil do prázdné branky. Tato branka byla nejenom skvělým zakončením Jágrovy kariéry v extralize, ale také ukázkou jeho neuvěřitelných dovedností a herního instinktu.

Další slavnou brankou Jágra byla ta, kterou vstřelil během zápasu proti týmu HC Sparta Praha v roce 1995. Jágr se dostal do úniku a předvedl svou typickou kombinaci rychlosti a síly, když obešel několik hráčů soupeře a zakončil přesnou střelou do horního rohu branky. Tato branka byla nejenom důkazem Jágrovy jedinečnosti jako hokejisty, ale také ukázkou jeho schopnosti překonat i ty nejtěžší obranné hráče.

Jaromír Jágr je bezpochyby jedním z nejlepších hokejistů v historii. Jeho branky jsou nezapomenutelné a jeho dovednosti na ledě jsou obdivuhodné. Během své kariéry v extralize vstřelil mnoho neuvěřitelných branek, které budou ještě dlouho žít v paměti fanoušků hokeje.