Krejčíková se probojovala do třetího finále tohoto roku.

Krejčíková se probojovala do třetího finále tohoto roku.

Ve finále amerického duelu na French Open se utkaly Sofia Keninová a Emma Navarrová. V tomto souboji se však stala hlavní postavou Markéta Vondroušová, která porazila mírnou favoritku Keninovou a získala tak titul.

Vondroušová a Keninová se střetly poprvé v jejich kariéše a bylo to velmi vyrovnané utkání. Zápas trval 2 hodiny a 21 minut a v rozhodujím setu se objevily zdravotní problémy u Keninové. Po třetím gemu si musela vyžádat ošetření mimo kurt a po návratu měla obvázané stehno. Toto zranění jí však negativně ovlivnilo a nedokázala uhrát víc než jeden gem.

Vondroušová se tak stala vítězkou tohoto souboje a zaslouženě si odnesla titul. Její výkony na French Open byly skvělé a dokázala porazit několik silných soupeřek. Její technika a rychlost na kurtu byly nezastavitelné a ukázala, že je jednou z nejlepších hráček na světě.

Pro Keninovou to byla zklamání, protože měla velké ambice a chtěla získat titul na French Open. Její zranění však znemožnilo její hru a nemohla tak ukázat svůj plný potenciál. Nicméně, stále je jednou z nejlepších hráček na světě a určitě se vrátí silněji do dalších turnajů.

Vondroušová si tedy odnesla titul z French Open a stala se vítězkou duelu s Keninovou. Její výkony na turnaji byly skvělé a ukázala, že je jednou z nejlepších hráček na světě. Její technika a rychlost na kurtu byly nezastavitelné a určitě se máme na co těšit v dalších turnajích.