Vyhrocené střetnutí mezi Varaďou a klubem, který mu neumožnil hrát. Očekává se napětí v Pardubicích.

Vyhrocené střetnutí mezi Varaďou a klubem, který mu neumožnil hrát. Očekává se napětí v Pardubicích.

Extraliga je v plném proudu a jedno z nejočekávanějších utkání sezony se odehraje dnes večer mezi Pardubicemi a Spartou. Obě mužstva patří mezi největší favority na zisk titulu a jejich vzájemné střetnutí slibuje skvělý hokej plný emocí.

Pardubice, které získaly poslední čtyři tituly v řadě, začaly sezonu skvěle a zatím neprohrály ani jeden zápas. Vítězství si připsaly proti Litvínovu a Kladnu. Na druhé straně Sparta také začala vítězně a ve svém prvním zápase porazila České Budějovice. Ve druhém utkání pak dokázala porazit i Třinec po samostatných nájezdech.

Dnešní zápas mezi oběma týmy slibuje skvělou podívanou. Pardubice mají za sebou úspěšnou sezonu, když naposledy hrály finále v roce 2012. Sparta zase čeká na titul již více než 16 let. Oba týmy jsou plné hvězd a mají velké ambice.

Pardubický brankář Roman Will před utkáním prohlásil, že očekává velmi vyhecovaný zápas plný emocí. V minulých sezonách byly zápasy mezi těmito týmy vždy svátkem hokeje. Will má za sebou skvělý start do sezony, když v průměru inkasuje pouze jeden gól na zápas a jeho úspěšnost zákroků je 95,83 procenta.

Oba týmy mají za sebou úspěšné období a mají velkou podporu fanoušků. Na první domácí zápas Sparty proti Motoru přišlo téměř 10 tisíc diváků a očekává se, že dnešní utkání bude mít ještě vyšší návštěvnost.

Trenér Sparty Pavel Gross přiznal, že pohyblivost hráčů v početní výhodě je pro něj důležitým tématem. Sparta využila alespoň dvě z devíti přesilovek, zatímco Pardubice ani jednu. Oba týmy budou muset pracovat na zlepšení této části hry.

Utkání mezi Pardubicemi a Spartou je naplánováno na 18:30 a bude přenášeno živě na stanici O2 TV Sport. Fanoušci se mohou těšit na skvělý hokej a boj o každý kousek ledu.