Slavia získala suverénní vítězství 2:0 v Ženevě a postoupila do skupiny Evropské ligy.

Slavia získala suverénní vítězství 2:0 v Ženevě a postoupila do skupiny Evropské ligy.

Fotbalový tým Slavia Praha nedávno odehrál svůj první zápas ve skupině G Evropské ligy proti týmu Servette Ženeva. Slavia vyhrála tento zápas 2:0, přičemž branky vstřelili Masopust a Ogbu. Zápas se konal na stadionu Servette Ženeva a diváků se zúčastnilo přibližně 19 783.

Týmy ve skupině G se utkají v dalších kolech, přičemž první týmy postoupí do osmifinále. Druhé týmy budou hrát play off o postup do téže fáze s týmy z třetích příček v Lize mistrů. Týmy na třetím místě postoupí do nižší Evropské konferenční ligy.

Slavia Praha je jedním z favoritů skupiny G a jejich dalším soupeřem bude tým Sheriff Tiraspol. Tento domácí duel se odehraje za dva týdny. Slavia Praha doufá, že si udrží svou vítěznou formu a postoupí do další fáze soutěže.

Trenér Jindřich Trpišovský je optimistický ohledně výkonu svého týmu a věří, že dokáže porazit tým Sheriff Tiraspol. Slavia Praha se bude snažit získat co nejvíce bodů ve skupině a postoupit do dalších fází soutěže.

Slavia Praha je jedním z nejúspěšnějších českých fotbalových týmů a má silnou podporu fanoušků. Doufejme, že se jim podaří dosáhnout úspěchu v Evropské lize a přinést radost svým fanouškům.