Krejčí přiznal, že i přes dva góly nestačil a stal se terčem vtípků

Krejčí přiznal, že i přes dva góly nestačil a stal se terčem vtípků

Fotbalový záložník Sparty, Alex Kréjčí, se v nedávném rozhovoru s novináři přiznal, že si jeho spoluhráči dělali legraci z jeho výkonu v posledním zápase, kdy si ze hry odnesl bilanci 2+2. Nicméně, z týmového hlediska si Pražané vedli velmi dobře.

Kréjčí ve 9. minutě fauloval ve vápně Franze Brorssona a hosté se ujali vedení po následné penaltě. Český reprezentant v rozmezí 20. až 25. minuty otočil skóre ve prospěch Sparty, ale střídající Shavy Babicka v závěru zápasu vystihl jeho zpětnou přihrávku a snížil na konečných 3:2.

„Jsem spokojený s výsledkem i týmovým výkonem, ale z individuálního hlediska ne. Dva góly jsou super, ale byl jsem u situací, které ve své pozici takhle řešit nemůžu. Bohužel se to stalo, ale takové okamžiky někdy přijdou, hlavně že se to zvládlo. Neřekl bych, že se mi nedařilo, prostě jsem nezvládl dva momenty,“ uvedl Kréjčí. Jeho spoluhráči si po utkání dělali legraci z jeho výkonu. „Říkali mi, že mám 2+2. Pak už jsem se tomu taky smál,“ prohlásil čtyřiadvacetiletý český reprezentant.

Kréjčí byl spokojený s týmovým výkonem. „Dokázali jsme eliminovat jejich silné stránky, co se týče rychlých brejků. Dopředu jsme byli nebezpeční. Sice jsme si spíš pomohli standardkami, ale každý zápas je jiný. Jsem rád, že jsme tak kompatibilní a dokážeme si pomoci více věcmi. Svědčí to o naší síle,“ podotkl odchovanec brněnské Zbrojovky.

Sparta se v neděli utká v ligovém derby na hřišti městského rivala Slavie, kde půjde o přímý souboj o první místo. Sparta vede tabulku o skóre. „Těším se moc, jsou to speciální zápasy, největší v Česku. Kvalitní zápasy mám rád. Uvidíme, jak k tomu oba týmy přistoupí. Doufám, že to bude dobrý fotbal,“ řekl Kréjčí.