Partnerky tenistů představeny na Laver Cupu: Slavné influencerky, modelka a psycholožka

Partnerky tenistů představeny na Laver Cupu: Slavné influencerky, modelka a psycholožka

Nejlepší evropští i světoví tenisté se nedávno sešli na slavnostní večeři při prestižním boji o Laver Cup. Tento turnaj, který je inspirován legendárním tenistou Rodem Laverem, představuje jedinečnou příležitost pro hráče z Evropy a zbytku světa soutěžit proti sobě.

Laver Cup se koná každoročně od roku 2017 a je pojmenován po australském tenistovi, který je jediným hráčem v historii, který dokázal vyhrát kalendářní Grand Slam dvakrát. Turnaj je organizován jako týmová soutěž, kde se šest nejlepších evropských hráčů utkává proti šesti nejlepším hráčům ze zbytku světa.

Slavnostní večeře před samotným turnajem je tradiční součástí Laver Cupu a slouží jako příležitost pro hráče, aby se setkali a navázali přátelské vztahy mimo tenisový kurt. Na večeři se sešli největší tenisové hvězdy jako Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovič, Alexander Zverev, Dominic Thiem a mnoho dalších.

Tato událost je také skvělou příležitostí pro fanoušky, kteří mají možnost vidět své oblíbené hráče zblízka a sledovat jejich interakce. Večeře je vždy velmi elegantní a exkluzivní, s bohatým menu a skvělým vínem. Hráči se oblékají do formálního oblečení a vytvářejí tak jedinečnou atmosféru.

Laver Cup samotný je pak plný vzrušení a napětí. Hráči soutěží ve dvouhře i čtyřhře, přičemž každý zápas je hodnocen body. Vítězný tým je ten, který dosáhne celkově 13 bodů. Pokud by v průběhu turnaje došlo k remíze, rozhodující bod by byl udělen kapitánovi týmu.

Laver Cup se stal velmi populárním mezi hráči i fanoušky tenisu. Je to jedinečná příležitost sledovat nejlepší tenisty světa, jak spolupracují jako tým a soutěží proti sobě. Turnaj přináší novou dynamiku do tenisového světa a poskytuje hráčům možnost získat zkušenosti z týmové soutěže, což je v individuálním sportu jako tenis vzácné.

Slavnostní večeře před Laver Cupem je tedy nejenom příležitostí pro hráče k setkání a relaxaci, ale také pro fanoušky k získání jedinečného pohledu do světa tenisu. Tento prestižní turnaj přináší do tenisového kalendáře novou dimenzi a slibuje vzrušení a napětí pro všechny zúčastněné.