Parťákova nečekaná odchodová zpráva v modrém mě šokovala.

Parťákova nečekaná odchodová zpráva v modrém mě šokovala.

Martincův odchod z Komety Brno zanechal v týmu velkou mezeru. Patrik Martinec byl nejen kamarádem a parťákem Modrého, ale také vynikajícím člověkem. Modrý je stále z toho pořád v šoku a tráví čas zpracováváním této situace.

Modrý přiznal, že i jemu blesklo hlavou, že by odstoupil spolu s Martincem. Nicméně Martinec chtěl, aby Modrý pokračoval dál. Modrý doufá, že najdou cestu zpět a ukážou charakter a vyškrábou se z této situace.

Modrý však odmítl mluvit o podrobnostech Martincova odchodu. Respektuje jeho rozhodnutí a považuje za správné, aby Martinec sám vysvětlil, co se stalo a proč se rozhodl odejít.

Fanoušci Komety teď čekají, jak se bude situace s nástupcem Martince vyvíjet. Je jasné, že hlavní slovo bude mít majitel klubu Libor Zábranský. Modrý však vyjádřil svou ochotu zůstat součástí Komety a doufá, že bude i nadále vést tým.

Je tedy možné, že ve středu povede celek v dalším kole doma proti Českým Budějovicím. Modrý má energii a odhodlání zlomit tuto situaci, stejně jako celý tým. Vzpomněl si na podobnou situaci, kterou zažil v AHL, když jejich tým prohrál čtyři zápasy za sebou a dali jen jeden gól. Nicméně se dokázali zvednout a dostali se až do play-off.

Modrý doufá, že se jim podaří podobný obrat i v Kometa Brno a vrátí se na vítěznou cestu.