Siniaková poráží Cirsteaovou 2:0 a postupuje do čtvrtfinále, kde se přidává k Kvitové a Fruhvirtové.

Siniaková poráží Cirsteaovou 2:0 a postupuje do čtvrtfinále, kde se přidává k Kvitové a Fruhvirtové.

Titulek: Kateřina Siniaková porazila Soranu Cirsteaovou v osmifinále ženského tenisového turnaje v Ning-po

Dnešní osmifinálový zápas ženského tenisového turnaje v čínském Ning-po mezi Kateřinou Siniakovou a Soranou Cirsteaovou z Rumunska nabídl napínavou a vyrovnanou bitvu. Siniaková, česká tenistka, se nakonec radovala z vítězství, když porazila Cirsteaovou ve třech setech.

První set začal velmi vyrovnaně, obě hráčky si držely své podání až do sedmého gamu, kdy Siniaková dokázala prolomit servis Cirsteaové a získat důležitý brejk. Následně si udržela své podání a získala první set s výsledkem 6:4.

Druhý set přinesl ještě vyrovnanější souboj. Hráčky si držely své podání až do tiebreaku, ve kterém se lépe zorientovala Cirsteaová a získala set s výsledkem 7:6(5). Bylo jasné, že rozhodující set bude nabízet napínavou koncovku.

V rozhodujícím setu se obě hráčky snažily získat důležitý brejk, který by je posunul blíže k vítězství. Nakonec se to podařilo Kateřině Siniakové, která prolomila servis Cirsteaové ve čtvrtém gamu a získala důležitý náskok. Siniaková si udržela své podání a zvítězila v rozhodujícím setu s výsledkem 6:3.

Celkový čas zápasu dosáhl téměř dvou hodin a byl plný napětí a kvalitního tenisu. Kateřina Siniaková si tak zajistila postup do čtvrtfinále turnaje v Ning-po, kde se utká s další soupeřkou o postup do semifinále.

Siniaková po utkání uvedla: „Byl to velmi těžký zápas, Sorana je skvělá hráčka a musela jsem se hodně snažit. Jsem ráda, že jsem dokázala zvítězit a postoupit dál.“

Tento vítězný zápas Kateřiny Siniakové ukazuje její sílu a kvalitu na tenisovém kurtech. Její fanoušci se mohou těšit na další zápasy, ve kterých bude bojovat o co nejlepší umístění na turnaji v Ning-po.