Fruhvirtová ztratila možnost získat druhý titul po prohře v semifinále v Číně

Fruhvirtová ztratila možnost získat druhý titul po prohře v semifinále v Číně

Tenisový turnaj v Ning-po v Číně a Tokiu pokračuje ve svých závodech a nabízí nám spoustu zajímavých momentů. V Ning-po se do semifinále probojovala ruská tenistka Šnajderová, která porazila mladou českou hráčku Fruhvirtovou. Šnajderová se ujala vedení 2:0, ale Fruhvirtová dokázala otočit skóre a vyhrát první set. Bohužel pro českého fanouška, Fruhvirtová ve druhém setu nestačila na ruskou soupeřku a prohrála. Přesto se ale díky svému vystoupení v turnaji vrátí do první stovky světového žebříčku.

V Tokiu dohrála překvapivě druhá nasazená hráčka Iga Šwiateková. Polská tenistka podlehla ve čtvrtfinále ruské hráčce Kuděrmětovové. Kuděrmětovová si tak připsala svou první výhru nad Šwiatekovou, která byla nedávnou světovou jedničkou. Ve druhém kole Kuděrmětovová porazila také českou hráčku Noskovou a v semifinále se utká s krajankou Pavljučenkovovou.

V druhém semifinále v Tokiu se utkají Američanka Pegulaová a řecká hráčka Sakkariová. Sakkariová může získat titul na druhém turnaji za sebou, po výhře v Guadalajare. V prvním semifinále Pegulaová porazila ruskou hráčku Kasatkinovou.

Finále v Ning-po se odehraje mezi ruskou hráčkou Šnajderovou a vítězkou z utkání Džabirové-Podoroská. V Tokiu se o finálovou účast utkají Kuděrmětovová a Pavljučenkovová.

Těšíme se na další závody a výsledky těchto turnajů.